Wij zijn Maarten & Empi

Home     Wij zijn Maarten & Empi

Heej hallo lieve jongens en meisjes.  Dag vaders, moeders, opa's en oma's.  Iedereen welkom en wat leuk dat je een bezoekje brengt op onze website.

Wij treden het hele jaar door op, ook tijdens het carnaval. Dat doen we voor kinderen van 2 tot 12 jaar en voor iedereen die zich kind wil voelen.


Omdat wij inmiddels in veel cafézalen hebben opgetreden en wij met z’n allen er veel plezier aan beleven, hebben we ons aanbod uitgebreid. Met veel plezier treden we graag op in gemeenschapshuizen, cafézalen, campings, recreatieparken, scholen, openluchttheaters en theaters, in een kiosk, pretparken en/of buitenzwembaden
.

Dat doen we graag tijdens zomertours, braderieën, rommelmarkten, buurtfeesten, culinaire feesten, kermissen, pretparken, verjaardagen, kortom, evenementen speciaal in het teken voor kinderen en ook bedrijfsfeesten.

Vanzelfsprekend is een gezellige babbel voor iedereen mogelijk met foto’s en eventueel handtekeningen na de voorstelling.

Geef bij voorkeur tijdens het boeken van één van onze shows dit eventueel ook nog eens aan. 

En onze Empi ( de muis ) vaart met haar bootje van huis en brengt voor alle kinderen een schatkist met daarin een aardigheidje voor ze mee.

Voor nu nemen wij hier alvast afscheid en gaan we zwaaien, mocht je nog willen rondkijken op de website veel plezier daar bij of anders met hetgeen wat je gaat doen en je lief is, en wie weet tot één van onze voorstellingen...

Steek je rechterhand in de lucht en dan zeggen wij: ' Dag allemaal, een fijne dag en tot de volgende? .... Keer

Groetjes en een dikke knuffel van ons,
Maarten & Empi 

  • Wij zijn Maarten & Empi
  • Wij zijn Maarten & Empi
  • Wij zijn Maarten & Empi